Villades

Семейна Villa DES е обзаведена в съвременен модерен стил и е разположена само на 100 метра от северния плаж и на 250 метра от центъра гр. Приморско. Разполага с двойни стаи, стандарт 2+1, стаи лукс, студиа и апартамент. Всяка от тях е със собствено излъчване, цвят, емоция и предразполагаща за Вашето добро настроение и пълноценна почивка. Villa DES разполага и с обменно бюро (change бюро) и открит бар, с работно време от 08:30 – 12:00 ч./ 17:30 – 22:00 ч.
За направата на резервация се уточняват – вида стая, броя нощувки и датата на настаняване. След осъществяване на обратна връзка с Вас и уточняване на подробностите, се превежда капаро по банков път. Остатъкът от сумата се заплаща на рецепция, в момента на Вашето настаняване!
ВАЖНО!
При отмяна на резервация, преведеното капаро НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА. При нанесени материални щети, се дължи обезщетение в троен размер.
Желаете да избягате от шума и суетата и да се доверите на комфорта и спокойствието? Искате да сте посрещнати и заобиколени от усмихнати и отзивчиви хора? Тогава това е Вашето място! Заповядайте при нас!

Настаняване - след 14:00 часa
Напускане - до 11:30 чaса
Интернет - Wi-Fi free
Почистване - Ежедневно между 09:00 и 12:00 часа
Персоналът владее - английски език
Домашни любимци - Не се допускат
Приморско,
ул."Георги Кондолов" 16
телефон: +359888217833
infovillades@gmail.com